Salibandy

Joroisten Urheilijoiden sähköinen kausijulkaisu

PDF-tiedostoJoU_salibandy_kausijulkaisu_2018-2019_.pdf (1.6 MB)

Kaudella 2019-2020 Joroisten Urheilijoita edustaa salibandyn 5. divarissa seuran historian ensimmäinen miesten edustusjoukkue. Joukkueen kausi starttaa elokuun lopussa Suomen Cupissa.

Juniorijoukkueita seurassa on kolme, sarjatasoilla D2, E2 ja F2.

Joroisten Urheilijoilla on myös salibandykerho, jossa pelaavat 3-6-vuotiaat tytöt ja pojat.

Mikäli pelaaminen seurajoukkueessa tai salibandykerhossa kiinnostaa, ota yhteyttä Hanna Kuvaja, puh. 044 331 5991, hannakuvaja@hotmail.com.

SALIBANDYKERHO 3-6-VUOTIAILLE:

Tiistaisin klo 17.00-18.00 vuoroviikoin Joroisten yhtenäiskoulun liikuntasalissa ja Kuvansin koulun salissa.

F-JUNIOREIDEN OTTELUT:

F-junioreiden pelatut ottelut tuloksineen sekä tulevat ottelut löytyvät Salibandyliiton tulospalvelusta.

E-JUNIOREIDEN TULEVAT OTTELUT:

E-junioreiden pelatut ottelut tuloksineen sekä tulevat ottelut löytyvät Salibandyliiton tulospalvelusta.

​D-JUNIOREIDEN TULEVAT OTTELUT:

D-junioreiden pelatut ottelut tuloksineen sekä tulevat ottelut löytyvät Salibandyliiton tulospalvelusta.